Rólunk

DÉLROLL
Gyártó és Nagykereskedelmi Kft.

A Délroll Kft. hiánypótló vállalkozásként egy 2006 óta működő cégcsoport részeként jött létre. Mára a dél-alföldi régió piacvezető árnyékolástechnikai gyártója.

Megtaláltuk a piaci rést

A dél-magyarországi régióban a Délroll Kft. előtt nem működött árnyékolástechnikai termékeket gyártó nagykereskedelmi cég, pedig a Szeged 100 km-es vonzáskörzetében ablakgyártással és forgalmazással foglalkozó vállalkozások működése ezt régóta indokolta.

Nagyker vagyunk

A kft. a piaci környezet igényeire válaszolva alakult meg, és beváltotta a hozzáfűzött reményeket: sikerként könyveljük el, hogy nagykereskedelmi vállalkozásként napjainkra 13 fővel több száz milliós forgalmat bonyolítunk le. Szegedi telephelyünkön, a Házgyári út 8 szám alatt csak viszonteladókat és olyan cégeket szolgálunk ki, amelyek működési engedélye tartalmazza az árnyékolástechnikai kereskedelmet, szerelést.

Méretre gyártunk

Szabványméret helyett, a lemért és megrendelt méretek alapján, üzemünkben főleg műanyag és alumínium, fehér és famintás, színes és egyedi RAL színű redőnyöket, valamint fix-, nyíló- és mobil kivitelben szúnyoghálókat készítünk műanyag és alumínium kerettel, fehér, famintás, és a RAL színével megegyező külsővel, méretben is.

Egyéb árnyékolástechnikai eszközöket szintén forgalmazunk, például könyökkaros napellenzőt, télikert árnyékolót, reluxát, szalagfüggönyt, rolettát.

Erényünk a gyorsaság

Gyors reakcióidő, rövid gyártási határidő– már a kezdeteknél ezt tűztünk zászlónkra. Ugye ismerős, hogy csak az első szúnyograj megjelenésekor jut eszünkbe a hiányzó szúnyogháló? Éppen azért bővítettük pár fős csapatunkat, hogy a megnövekedett rendelési igényeket mindig, mindenkor ugyanazzal a dinamikával elégítsük ki.

Minőséget kínálunk

A redőnyrendszerek elemei ugyanazon családból szerelhetők össze a legjobb minőségben. Mi a lefutósínt és a tokrendszert a velük azonos márkájú redőnypalást- rendszerrel együtt használjuk fel. Így érhető el a minőségi, hosszútávú működés. Ezért nem hiszünk abban, hogy a rendszer elemeit –sokakkal ellentétben–a legolcsóbb gyártók kínálatából kirakózzuk össze. Bennünket igazol, hogy évtizedes múltunkra visszatekintve partnereink értékelik a minőségbe vetett hitünket. Hűséges törzsvásárlóink velünk tartanak ezen az úton; viszonteladóink sikeresen értékesítik termékeinket.

Nem csak belföldre

Komplex szolgáltatást nyújtunk az árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával és gyártásával foglalkozó cégeknek, késztermékek és alkatrészek formájában is. Ezt a hazai viszonteladóink mellett a román és osztrák partnereink is értékelik, export tevékenységet is folytatunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink a kezdetek óta roppant népszerűek, köszönhetően a versenyképes áraknak és a képviselt minőségnek. Rendkívül fontos számunkra partnereink elégedettsége, és megteszünk mindent, hogy ez a jövőben is így maradjon.